Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Вигодовування грудної дитини. Природне,змішане та штучне вигодовування. Харчування дітей, старших однорічного віку

Дізнаємось

1.Ознаки недогодовування дитини.
2. Правила годування з пляшечки.
3. Правила зберігання молочних сумішей.
4. Основні принципи організації харчування дітей
віком 1-3 роки.
5. Основні принципи організації харчування дітей
віком 3-6 років.
6. Санітарго-гігієнічні вимоги до харчоблоку
дитячої лікарні, його обладнання.
7. Особиста гігієна працівників харчоблоку.
8. Контроль за організацією харчування у
дитячих стаціонарах медичном працівником.

Навчимось

1.Складати схеми годування для дітей, які знаходяться на змішаному та штучному вигодовуванні.
2. Розраховувати добовий та разовий об’єм годування та визначати об’єм
догодовування.
3. Складати меню-розкладку для дітей різних вікових груп.
4. Проводити санітарно-освітню роботу з питань раціонального харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7
7 практичні заняття
1
2
Розведення порошку у флаконі (антибіотиків зокрема).
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
8 лекції
1
2
3
4
5
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Дезінфекція та утилізація використаного одноразового медичного інструментарію
Дотримання техніки безпеки при роботі з біологічними рідинами
Оброблення рук до і після виконання будь-якої маніпуляції
Техніка миття рук
Техніка гігієнічної антисептики рук:
Оброблення рук і слизових оболонок при контакті з біологічними рідинами
Приготування мийних і дезінфекційних розчинів різної концентрації
«Приготування робочого розчину хлорного вапна»
«Приготування робочих розчинів із інших сухих дезінфекційних засобів»
Дезінфекція предметів догляду