Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Структурно-функціональна організація зорової, слухової, вестибулярної сенсорної системи.

Дізнаємось

Про стан різних аналізаторів: зору, слуху, рівноваги, тактильного відчуття, смаку; інтерпретувати результати даних досліджень.
Про принципи досліджень кольорового зору, периметрії, бінаурального слуху.

Навчимось

визначати смакові зони язика;
визначати поріг чутливості органу нюху до різних запахів;
визначати рецептивне поле тактильного аналізатора;
трактувати результати досліджень гостроти зору та слуху.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
1 лабораторні заняття
1
2
3
4
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
2 лекції
1
2
3
4
5
2 лабораторні заняття
1
2
3
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13