Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Гігієнічна оцінка виробничого шуму та вібрації

Дізнаємось

1. Гігієнічні проблеми виробничого шуму та вібрації на виробництві. Визначення і поняття.
2. Джерела шуму, вібрації на виробництві.
3. Фізичні характеристики шуму. Фізичні характеристики вібрації.
4. Інтерференція, дифракція, поглинання та відображення шуму.
5. Одиниці вимірювання шуму (частоти, інтенсивності, гучності).
6. Дія шуму на організм людини.
7. Симптоми втоми та професійного захворювання слухового аналізатора (професійної приглухуватості)

Навчимось

1. Давати гігієнічну оцінку виробничого шуму, вібрації
2. Вимірювати шум, вібрацію у виробничих умовах.
3. Оцінювати отримані результати.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів