Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Харчування пацієнтів.

Дізнаємось

• принципи раціонального та лікувального харчування;
• правила складання порційної вимоги;
• правила складання добового меню згідно з рекомендованою дієтою;
• види штучного годування пацієнтів

Навчимось

• складати порційну вимогу;
• складати приблизне добове меню згідно з рекомендованою дієтою;
• годувати лежачого пацієнта з ложки, напувальника;
• годувати пацієнта через назогастральний зонд за допомогою шприца Жане;
• годувати через гастростому, оброблення шкіри навколо гастростоми.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20