Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Амінокислотний склад пептидів. Структурна організація білків. Якісні реакції на протеїногенні амінокислоти та білки. Гідроліз крохмалю та якісна реакція на його виявлення.

Дізнаємось

- будову та властивості амінів, амінокислот, білків;
- сучасну номенклатуру цих сполук;
- схеми утворення амінів, амінокислот і білків у природі;
- якісні реакції на амінокислоти та білки;
- фізіологічне значення білків для організму людини;
- характерні та якісну реакцію на крохмаль;
- схему фотосинтезу в природі;

Навчимось

- здійснювати якісні реакції на амінокислоти та білок;
- користуватися сучасною хімічною номенклатурою;
- проводити досліди, робити висновки;
- застосовувати набуті теоретичні знання в медичній практиці.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10