Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Поняття про сенсорні системи та аналізатори. Структурно-функціональна організація сенсорних систем.

Дізнаємось

1. Загальний план будови сенсорної системи та аналізаторів, їх структурно - функціональна організація.
2. Загальна характеристика функціонування сенсорних систем.
3. Морфофункціональні особливості зорової, слухової, вестибулярної, нюхової, смакової сенсорної системи.
4. Порушення порушення роботи сенсорних систем.

Навчимось

1. Пояснювати фізіологічні основи діяльності різних сенсорних систем (зору, слуху, рівноваги, тактильного, смаку, нюху, больової та рухової чутливості.
2. Аналізувати стан різних аналізаторів: зору, слуху, рівноваги, тактильного відчуття, смаку.
3. Інтерпретувати результати досліджень.
4. Визначати смакові зони язика.
5. Визначати поріг чутливості органу нюху до різних запахів.
6. Визначати рецептивне поле тактильного аналізатора.
7. Трактувати результати досліджень гостроти зору.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20