Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Вигодовування грудної дитини(штучне) та харчування дітей старшого віку

Дізнаємось

1.Ознаки недогодовування дитини.
2. Правила годування з пляшечки.
3. Правила зберігання молочних сумішей.
4. Основні принципи організації харчування дітей
віком 1-3 роки.
5. Основні принципи організації харчування дітей
віком 3-6 років.
6. Санітарго-гігієнічні вимоги до харчоблоку
дитячої лікарні, його обладнання.
7. Особиста гігієна працівників харчоблоку.
8. Контроль за організацією харчування у
дитячих стаціонарах медичном працівником.

Навчимось

1.Складати схеми годування для дітей, які знаходяться на змішаному та штучному вигодовуванні.
2. Розраховувати добовий та разовий об’єм годування та визначати об’єм
догодовування.
3. Складати меню-розкладку для дітей різних вікових груп.
4. Проводити санітарно-освітню роботу з питань раціонального харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
3 лекції
1
2
3
4
5
6
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
4 лекції
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 практичні заняття
1
2
3
4
5