Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Гігієнічна оцінка виробничої вібрації

Дізнаємось

1. Гігієнічні проблеми виробничої вібрації на виробництві. Визначення і поняття.
2. Джерела вібрації на виробництві.
3. Фізичні характеристики шуму. Фізичні характеристики вібрації.
4. Інтерференція, дифракція, поглинання та відображення шуму.
5. Одиниці вимірювання шуму (частоти, інтенсивності, гучності).
6. Дія шуму на організм людини.
7. Симптоми втоми та професійного захворювання слухового аналізатора (професійної приглухуватості)

Навчимось

1. Давати гігієнічну оцінку виробничої вібрації
2. Вимірювати вібрацію у виробничих умовах.
3. Оцінювати отримані результати.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
8 лекції
1
2
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13