Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Гігієнічна оцінка виробничого шуму

Дізнаємось

1. Гігієнічні проблеми виробничого шуму на виробництві. Визначення і поняття.
2. Джерела шуму на виробництві.
3. Фізичні характеристики шуму.
4. Інтерференція, дифракція, поглинання та відображення шуму.
5. Одиниці вимірювання шуму (частоти, інтенсивності, гучності).
6. Дія шуму на організм людини.
7. Симптоми втоми та професійного захворювання слухового аналізатора (професійної приглухуватості)

Навчимось

1. Давати гігієнічну оцінку виробничого шуму
2. Вимірювати шум у виробничих умовах.
3. Оцінювати отримані результати.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
8 лекції
1
2
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13