Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Морфо-функціональні особливості основних аналізаторів, їх розвиток у різні періоди життя

Дізнаємось

Загальні принципи структурної та функціональної організації формування зорового, слухового, нюхового, смакового аналізаторів та вестибулярної системи, їх фізіологічне значення.

Навчимось

Визначати гостроту зору, поле зору та сприйняття кольорів. Дослідити гостроту слуху, чутливість вестибулярної системи. Дослідити чутливість смакових та нюхових рецепторів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21