Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Санітарне обстеження підприємств громадського харчування.

Дізнаємось

 Гігієнічні вимоги до планування, обладнання та санітарного утримання виробничих і торговельних приміщень їдальні.
 Миття і знезаражування столового й кухонного посуду.
 Гігієнічні вимоги до зберігання продуктів, первинної та термічної обробки, реалізації готових страв.
 Роль фельдшера в здійсненні санітарного нагляду за харчовими об’єктами.

Навчимось

 складати схему обстеження;
 проводити санітарне обстеження та давати гігієнічну оцінку дотримуванню вимог санітарного режиму на підприємствах громадського харчування, планувати й контролювати здійснення заходів щодо усунення виявлених недоліків.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
5 лекції
1
2
3
4
5
6
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11