Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Вуглеводи (цукри)

Дізнаємось

- будову, класифікацію, властивості вуглеводів;
- якісні і кольорові реакції на вуглеводи;
- важливість вуглеводів для життєдіяльності організмів;
- роль вуглеводів в організмі як компоненти харчування людини;
- поняття про основи раціонального харчування;
- успіхи у вивчені і синтезі вуглеводів;
- поняття про біотехнологію.

Навчимось

- характеризувати будову, класифікацію, властивості вуглеводів;
- розкривати поняття про основи раціонального харчування;
- коментувати успіхи у вивчені і синтезі вуглеводів;
- визначати вуглеводи за допомогою якісних і кольорових реакцій;
- знати суть поняття про біотехнологію.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10