Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Харчування пацієнтів.

Дізнаємось

• особливості харчування та годування пацієнтів;
• склад та енергетичну цінність їжі;
• основні принципи лікувального харчування;
• дієтичні столи за М.І. Певзнером, їх характеристика;
• організацію харчування хворих у стаціонарі;
• годування тяжкохворих;
• штучне харчування хворих: види, характеристика;
• поняття про парентеральне живлення: показання, розчини.

Навчимось

• використовувати отримані знання в практиці фельдшера по відношенню до пацієнтів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Дослідження пульсу на променевій артерії
Вимірювання артеріального тиску
15
Застосування газовивідної трубки.
Клізма очисна.
Клізма гіпертонічна.
Клізма послаблювальна (олійна).
Клізма сифонна (виконується вдвох).
Клізма лікувальна (мікроклізма)
Попередження закрепу, метеоризму та розв’язання проблеми відсутності апетиту
16
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Дослідження пульсу на променевій артерії
Вимірювання артеріального тиску
7
Внутрішньошкірна ін’єкція (проба Манту).
Гігієнічне миття рук
Гігієнічна антисептика рук
8
9
10
Внутрішньом’язова ін’єкція.
Внутрішньовенне струминне введення лікарських засобів.
Внутрішньовенне введення лікарських засобів за допомогою периферичного катетара.
Гігієнічне миття рук
Гігієнічна антисептика рук
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20