Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Фізіологія дистантних і контактних аналізаторів.

Дізнаємось

1.Загальний план будови сенсорної системи.
2.Загальну характеристику функціонування сенсорних систем.
3.Морфофункціональні особливості зорової, слухової, вестибулярної, нюхової, смакової сенсорних систем.
4.Основні порушення роботи сенсорних систем.

Навчимось

1.Обгрунтовувати методи дослідження кожної із сенсорних систем.
2.Проводити елементарні дослідження функцій дистантних і контактних аналізаторів.
3.Трактувати результати досліджень гостроти зору та слуху
4.Визначати смакові зони язика.
5.Визначати поріг чутливості органа нюху до різних запахів.
6.Визначати рецептивне поле тактильного аналізатора.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22