Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Якісні реакції на вуглеводи (глюкозу, сахарозу, крохмаль)

Дізнаємось

- навички хімічного аналізу харчових продуктів;
- якісні реакції що допоможуть експериментально визначати наявність вуглеводів (глюкози, фруктози, крохмалю), багатоатомних спиртів (сахароспиртів), білків в складі харчових продуктів; фенолів в складі ацетилсаліцилової кислоти.

Навчимось

- організовувати і проводити дослідження та біохімічні експерименти;
- навчитися за допомогою якісних реакцій найбільш раціональним способом розпізнавати функціональні групи в органічних речовинах;
- безпечного поводження з побутовими хімікатами та попередження забруднення довкілля.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15