Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Якісні реакції на амінокислоти, білки (біуретова, нінгідринова, ксантопротеїнова реакції, реакція Фоля).

Дізнаємось

- властивості амінокислот та білків;
- будову, фізико-хімічні властивості білків;
- шляхи перетворень в організмі альфа-амінокислот;
- структурні одиниці пептидів та білків;
- якісні реакції і кольорові реакції на амінокислоти та білки.

Навчимось

- використовувати знання властивостей амінокислот для пояснення будови, фізико-хімічних властивостей білків;
- пояснювати залежність фізико-хімічних властивостей білків від їх
амінокислотного складу;
- застосовувати якісні реакції на амінокислоти для ідентифікації білків та
визначення їх амінокислотного складу;
- використовувати біуретову реакцію для кількісного визначення білків.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15