Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Вуглеводи: моносахариди та їхні похідні, дисахариди, полісахариди

Дізнаємось

- будову, класифікацію, властивості білків;
- якісні і кольорові реакції на амінокислоти та білки;
- важливість амінокислот і білків для життєдіяльності організмів;
- роль амінокислот і білків в організмі як компоненти харчування людини;
- поняття про основи раціонального харчування;
- успіхи у вивчені і синтезі білків;
- поняття про біотехнологію.

Навчимось

- характеризувати будову, класифікацію, властивості білків;
- розкривати поняття про основи раціонального харчування;
- коментувати успіхи у вивчені і синтезі білків;
- характеризувати чотири структурні організації білків;
- визначати амінокислоти та білки за допомогою якісних і кольорових реакцій;
- знати суть поняття про біотехнологію.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15