Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Гігієнічне оцінювання добового раціону харчування для вагітних.

Дізнаємось

 Фізіолого-гігієнічні основи харчування. Функції їжі.
 Раціональне харчування, його принципи.
 Особливості харчування вагітних, породіль.
 Вимоги до режиму харчування.
 Значення основних компонентів харчових продуктів у раціоні людини.
 Роль вітамінів і мінеральних речовин у харчуванні.
 Захворювання, пов’язані з харчуванням.
 Інфекційні хвороби, гельмінтози, які передаються через їжу.
 Харчові отруєння.
 Харчові добавки, їх види, роль у харчуванні людини.
 Гігієнічні вимоги до підприємств громадського харчування.
 Організація харчування хворих.
 Санітарні правила торгівлі харчовими продуктами.
 Зберігання і транспортування харчових продуктів.
 Медичні огляди й особиста гігієна працівників харчових об’єктів.

Навчимось

 надавати рекомендацій з адекватності харчування та його корекції з урахуванням фізіологічних норм харчування;
 з’ясовувати доброякісність харчових продуктів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15