Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Хімія як основа сучасних матеріалів. Хімія та їжа. Харчові добавки.

Дізнаємось

- основні органічні сполуки у складі живих організмів;
- роль білків, жирів, вуглеводів у життєдіяльності людського організму;
- поняття про харчові добавки.

Навчимось

- характеризувати основні органічні сполуки у складі живих організмів та їх функції;
- давати оцінку позитивним і негативним сторонам використання харчових добавок.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34