Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Білки як високомолекулярні сполуки. Фізичні та хімічні властивості.

Дізнаємось

- хімічні властивості білків (гідроліз, кольорові реакції);
- біологічну роль білків;
- вплив окремих нітрогеновмісних органічних сполук на організм людини;
- біологічну роль білків;
- причинно-наслідкові зв’язки між складом, будовою, властивостями нітрогеновмісних органічних сполук.

Навчимось

- наводити приклади білків;
- характеризувати хімічні властивості білків (гідроліз, кольорові реакції);
- оцінювати біологічне значення білків;
- розв’язувати проблему власного раціонального харчування на основі знань про
білки;
- робити висновки про властивості білків, виходячи з будови молекул речовин,
і про будову речовин, виходячи з їхніх властивостей;
- установлювати причинно-наслідкові зв’язки між складом, будовою, властивостями
нітрогеновмісних органічних сполук.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34