Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Жири як представники естерів, класифікація, фізичні та хімічні властивості.

Дізнаємось

- приклади жирів; поширення оксигеновмісних органічних сполук у природі і харчових продуктах;
- молекулярні і структурні формули жирів;
- рівняння реакцій, які описують хімічні властивості жирів (гідрування та лужний гідроліз);
- хімічні властивості жирів;
- причинно-наслідкові зв’язки між складом, будовою, властивостями, застосуванням і
впливом на довкілля оксигеновмісних органічних сполук;
- генетичні зв’язки між оксигеновмісними органічними сполуками;
- правил безпечного поводження з органічними речовинами.

Навчимось

- наводити приклади жирів; поширення оксигеновмісних органічних
сполук у природі і харчових продуктах;
- розрізняє насичені й ненасичені жири;
- складати молекулярні і структурні формули жирів; рівняння реакцій, які описують хімічні властивості жирів (гідрування та лужний гідроліз);
- характеризувати хімічні властивості жирів;
- прогнозувати хімічні властивості оксигеновмісних органічних сполук на основі знань
про властивості характеристичних (функціональних) груп;
- установлювати причинно-наслідкові зв’язки між складом, будовою, властивостями,
застосуванням і впливом на довкілля оксигеновмісних органічних сполук; генетичні
зв’язки між оксигеновмісними органічними сполуками;
- дотримуватися правил безпечного поводження з органічними речовинами.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34