Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

12. Санітарне обстеження харчоблоку пологового будинку.

Дізнаємось

 Гігієнічні вимоги до підприємств громадського харчування;
 Організація харчування хворих.
 Санітарні правила торгівлі харчовими продуктами.
 Зберігання і транспортування харчових продуктів.
 Медичні огляди й особиста гігієна працівників харчових об’єктів.

Навчимось

 користуватись методикою санітарного обстеження харчоблоку, розрахунку енергетичної цінності харчового раціону та збалансованості харчових речовин у ньому;
 обґрунтувати заходи щодо усунення виявлених недоліків.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19