Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Харчування вагітних і матерів-годувальниць.

Дізнаємось

Основні принципи лікувального харчування.
Характеристика дієт.
Особливості харчування жінок у різні строки вагітності: режим харчування, вимоги до харчового раціону. Значення й характеристика розвантажувальних дієт в останні місяці вагітності. Особливості харчування вагітних у разі наявності супутніх захворювань внутрішніх органів.
Режим харчування і харчовий раціон матері-годувальниці. Споживання продуктів, які стимулюють лактацію.
Організація годування породіллі після патологічних пологів.

Штучне харчування, його види

Навчимось

Складання порційної вимоги, орієнтовного добового меню згідно з рекомендованою дієтою.
Годування тяжкохворих у ліжку (з ложки, напувальника).
Уведення харчових сумішей через зонд.
Годування через гастростому, догляд за нею.
Парентеральне живлення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20