Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Оцінка харчування за даними меню-розкладки. Розрахунок енергетичної цінності страв, харчових раціонів. Санітарне обстеження підприємств громадського харчування.

Дізнаємось

 Значення раціонального харчування.
 Кількісну та якісну повноцінність харчування.
 Норми фізіологічної потреби в харчових речовинах та енергії для різних груп населення.
 Аліментарні захворювання.
 Види харчування, їх наукове обґрунтування.
 Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів.
 Методи консервування харчових продуктів.

Навчимось

 давати гігієнічну оцінку харчування колективу за даними меню-розкладки;
 розробляти рекомендації щодо оптимізації меню-розкладки для харчування різних груп населення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10