Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 207
Loading...

Харчування пацієнтів.

Дізнаємось

• особливості харчування та годування пацієнтів;
• склад та енергетичну цінність їжі;
• основні принципи лікувального харчування;
• дієтичні столи за М.І. Певзнером, їх характеристика;
• організацію харчування хворих у стаціонарі;
• годування тяжкохворих;
• штучне харчування хворих: види, характеристика;
• поняття про парентеральне живлення: показання, розчини.

Навчимось

• використовувати отримані знання в практиці фельдшера по відношенню до пацієнтів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25